25 Nisan 2011 Pazartesi

Havalar Bi Isınsında, O Zaman Görün Bizi :)

Havalar hala ısınmadı..
dolayısıyla gezinti hayallerimiz oyle bekliyor..
Bogaz da turlayacagız, Emigan korusuna gidecegiz, Kadıköy, Taksim, Belgrad ormanları, arkadaslarla gezintiler yapacagız.. ama hava bir türlü ısınmıyor..
Havalar ısınınca, açılınca bulutlar, kendimizi daha iyi hissedecegiz  Devrim de bende.. evet evde de keyfimiz yerinde ama sokak gibi olmuyor.. ufak tefek pencereden bakma, balkona cıkma faliyetlerimiz var.. lakin bizi bir de gezerken gorun :)
Devrim daha eğlenceli ve  hareketli oldugu içinde daha yorucu olmaya başladı.. aslında emin değilim hareketsizken kendimi daha bitkin hissediyordum.. belki tepki almak, karsılık gormek daha iyi hissettiriyor.. yorgunlugu unutturuyor..
bir harala gurele olarak hatırlayacagım bu zamanları.. corba yap, muhallebi yap, meyve puresi, yogurtta yesin ama emmeye de devam etsin.. bende iyi beslenmeliyim ve bol su içmeye devam etmeliyim.. Ay oyun istiyo, ay iki pıs pış uyumalı.. sürekli bir seyler yapılıyor.. hiç bir sey yapılmıyorsa, biberonlar sterilize ediliyor, ev temizliği, ütü.. banyo saati, yağlı masajı, alt değişecek... burnunda sümük mü var?  ayy ne cok kalem işi var bu cücekin.. İyiki sadece ben yokum Annem teyzem ve babam her zaman varlıkları ile güç alıyorum.. Devrim büyürken iyiki yanımdalar..

1 yorum:

  1. Bize ne zaman geleceksiniz peki:)
    Bir kaç tane de fotoğraf ekle be Özgürüm özledik Devrim'i.

    YanıtlaSil