10 Şubat 2011 Perşembe

Başta, album olusturayım, tum hamilelik surecini, duygularını da yazabileyim istedim. Defter/album tadında bir seyi aradım taradım bulamadım. Vazgeçtim. sonra oğluma dogum oncesi mektup yazayım dedim, 3-5 yazdım baktım hepsi birbirine benziyor. Ve gittikce sacmalıyorum, hadi ondan da vazgectim.. Tabi bu arada Hamilelik suresince ve sonrasında Devrim le ilgili verilen, rapor, sonuc tahlil hepsi oyle duruyor.. rontgenler, fotolar falan duruyo ne yapacagım bilmiyorum bakalım bir ara bos vaktim olursa bir seyler dusunup yaparım.. Devrim 7. ayına girmek üzere.. ve ben bu vakit bile olsa duygu hallerimi, olup biteni yazacagım bir arac bulamadım kendime.. Blog, dediler baktım yapabilirim.. simdi de bunu deniyorum.. goruldugu gibi karar verme konusunda değil ama uygulama konusnda son derece ümitsiz bir vakkayım..

Devrim 16 Ağustos 2010 da doğdu..
sunları soyleyebilirm öncelikle,
Olabildigince rahat bakılabilen bir cocuk.. Ben bile bakabiliyorum o derece :))) "...dagına göre kar" denilen bu olsa gerek..
valla  zor olacagını , hayatımı bu kadar cok değiştirebilecegini dusundum elbette ama ongoremediğim bir hayatı yaşıyorum.. Diyolar ya "sevmese insan cekilir iş değil anne olmak"
ama oyle bir seviyorsun ki.. gulunce o, mutluluktan gözlerin dolacak kadar.. Lousa olmaklada ilgisiz bir garip heyecan.. Çünkü lausalik denen müesseseninde dolambaçlı, sarp yollarından gectim biliyorum..  Kalkıp Devrim e olan hayranlıgımı anlatsam becerebilir miyim bilmiyorum..

şimdilik daha cok babasına benziyor.. herkes ona benzetiyor.. olur tamam benzesin ona -da, ama bana da benzesin istiyorum.. onla ilgili kurulan hersey de oldugu gibi bu cumleyi bitiriken de "amannn sağlıklı olsun da" diyorum..

3 yorum: